För mig är det viktigt att representera ett företag som står för kunskap, trygghet, stabilitet och som alltid sätter kunden i första rum.

Det kan låta som en självklarhet, men under åren i Florida har jag sett hur mindre seriösa husförsäljare drar nytta av utlänningars begränsade kunskap om reglerna kring husköp i USA och vad som skulle bli en investering slutade i ekonomisk katastrof.


En lyckad och trygg bostadsaffär är ingen slump, det gäller att hela tiden skapa de allra bästa förutsättningarna i varje moment av säljarbetet.
Gulf Gateway Realty, Inc har funnits 14 år i Cape Coral och är specialiserat på internationella kunder - främst från Europa.  Företaget korades till ”Årets Mäklare 2012”.Henry Albrecht som är ägare/ Broker av Gulf Gateway Realty Inc har arbetat som mäklare sedan april 1994 i Lee County, och som ägare /Broker av Gulf Gateway Realty, Inc sedan 1999.

Henry Albrecht blev i december 2012 utsedd till ” Årets Mäklare” .Helt utifrån dina önskemål och köpkriterier skräddarsyr jag dina visningsturer.  Du har säkert många frågor om husköpet - bankkontakter, försäkringar, husbesiktning mm. Jag besvarar dina frågor och guidar dig genom köpprocessen från dag ett, till kontraktsskrivning och inflyttning.


Hjälper också till med frågor gällande försäkringar bil/båt och olika typer av abonnemang såsom vatten/avlopp, el, telefon, TV. Med andra ord att du fått alla dina frågor besvarade.


Du får garanterat gott bemötande, förstklassig service på svenska och engelska, förutsättningar för en trygg affär.Som utlänning kan du välja mellan att köpa hus eller tomt som privatperson eller genom ditt företag. Som svensk medborgare kan du också starta ditt eget företag i Florida och köpa ditt hus därigenom.  

Gulf Gateway Realty har en gedigen internationell erfarenhet som vi ställer till ditt förfogande. Detta kombinerat med ständigt uppdaterad lokal information, goda språkkunskaper och viktiga kunskaper i hus -och arbetskulturen gör ditt köp till en trygg investering för framtiden.


Gulf Gateway Realty Inc. lägger inte på några dolda avgifter vid köp eller försäljning av fastigheter eller tomter. Man skall alltid skall fråga mäklare i USA om dolda avgifter eftersom en del mäklarkontor lägger på en transaktions avgift samt/eller en

brokeravgift.


Broker Henry Albrecht

Gulf Gateway Realty, Inc  Cape Coral

 ”Realtor of the Year / Årets mäklare 2012”

och Michelle DealSusanne Perstad P.A - Your Swedish Realtor in Florida

Om du vill veta mer?


Jag har mångårig erfarenhet av Florida - 15 år och speciellt Cape Coral, och har de senaste åren förmedlat husköp till svenskar.  Som licensierad mäklare och med min svenska bakgrund förstår jag vad vi skandinaver vill ha.

Kontakt:
Susanne Perstad P.A.
Gulf Gateway Realty, Inc
1326 SE 47th St.
Cape Coral, FL 33904

Tele: (001)-239-699-7578
Email: susperstad@gmail.com

Susanne Perstad P.A.

Mäklare / Realtor®     Notarius Publicus
Gulf Gateway Realty Inc.   Cape Coral


MyFlorida.se - Susanne Perstad P.A. - Your Swedish Realtor in FloridaMyFlorida.se - Your Link To Paradise!

Contact MyFlorida.se

Address:

MyFlorida.se Inc.

1222 SE 47th St.  

Cape Coral, FL 33904


Ph: (+1) 239-699-7578


Email: susperstad@gmail.com


Copyright 2015 © MyFlorida.se Inc. - FloridaVillasCC.com
Mail: susperstad@gmail.com?subject=Förfrågan Villa Baloo myusa.se Home
Vacation Rentals Cape Coral Florida